Näin teet kestävän huulimeikin

NÄIN TEET KESTÄVÄN HUULIMEIKIN:

1. Valitse haluamasi sävy monista ihanista sävyistä. Muista sävyä valitessasi että kellertävät hampaat näyttävät vaaleammilta pinkkien ja luumun sävyisten punien kanssa. Ikääntyvälle henkilölle sopivat parhaiten kermaiset ja peittävät punat.
2. Käytä mahdollisimman saman väristä rajauskynää tai huultenpohjustusvoidetta. Rajaa huulet tarkasti mutta silti kevyesti. Voit halutessasi värittää huulia rajauskynällä pienillä vedoilla, jolloin huulista tulee kestävämmät. Itse laitan aina, jos teen juhlameikin yms. meikkivoidetta huuliini sekä vielä puuteroin ne ennen rajauksen tekoa.
3. Levitä huulipunaa joko käyttäen huulisivellintä tai levitä suoraan hylsystä.
4. Kun olet laittanut valitsemasi punan, muista painella huulia muutaman kerran kasvo- tai vessapaperiin. Sen jälkeen laita pinnalle vielä toinen ohut kerros huulipunaa, tai halutessasi voit laittaa huulikiiltoa huulten keskiosiin. Kiilto saisi olla mieluiten hoitava ja kosteuttava, jotta huulesi pysyvät kauniina täyteläisinä ja kiiltävinä. Huomaathan että laittaesssasi huulikiiltoa, ei meikki ole yhtä kestävä kuin pelkällä huulipunalla.

Alla on Avonin huulituoteopas, josta jokainen varmaan löytää omat suosikki tuotteensa.
http://www.avon.fi/PRSuite/static/downloads/FI_Lip_Chart.pdf

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *